Kategoriler
Gazete Haberleri

Macar güzelden Trumpı Kızdıracak Açıklamalar

ABD’nin seçilmiş başkan adayı Donald Trump (70), ile ilgiliki skandallarla gündeme gelmeye devam ediyor. ABD’nin milyarder Başkan’ı Trump, 2013 yılında eşi Melinde Trump ile 8 yıllık evliydi. Moskova’da düzenlenen hoşlik müsabakasında Miss Universe seçilen Saka, müsabakadan sonra Trump’un kendisine kartını verdiğini ve kaldığı otel odasını sorduğunu ifade etti. Macar asıllı hoş Trump’ın kartının da hala kendisinde olduğunu ifade etti. KARTINI VERİP ODAMI SORDU Katıldığı Kasza Taxi programında etkileyici açıklamalarda bulunan Saka: “Yarışmadan sonra düzenlenen partide, bir grup korumanın ortasında duruyordu. Elimi tuttu beni kendine çekti ve ‘kimsin sen?’ diye sordu” dedi. Saka sözlerine şu şekilde devam etti: “İngilizce sordu. Zaten çok heyecanlıydım, ‘sana bir dakika içinde kim olduğumu söyleyeceğim’ dedim. Çok heyecanlandım zira Macarca dışında bir dil bilmiyorum. Daha sonra ‘bana neden buradasın’ dedi. Hangi otelde ve hangi odada kaldığımı sordu. Kartını ve özel numarasını verdi. Kartın üzerinde Donald Trump yazıyordu” BENİM TİPİM DEĞİLDİ Saka, Macar Blikk gazetesine verdiği röportajında, “Teklifini kabul etmedim zira tipim değildi” dedi. Macar hoşi bunun yanı sıra 2013 yılında Trump’ın kendisine verdiği kartın fotoğrafını da basına dağıttı.